Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

High-end Glass Solutions!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Inchideri mobile terase/balcoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4000 lei Lei
Brand
Glass Associates
Out Of stock
Descriere
Descoperiti sistemul nostru de inchidere mobila din sticla securizata de inalta calitate pentru terase si spatii comerciale.

Acesta este unul dintre cele mai bune sisteme de inchidere mobila cu sticla de pe piata, fiind conceput sa ofere o solutie estetica si functionala pentru terase, verande, mansarde sau spatii interioare. Compania noastra este specializata in fabricatia si vanzarea acestor sisteme. Cu un accent pus pe calitatea superioara a materialelor, aceste sisteme sunt proiectate pentru a rezista in timp, cu un efort minim de intretinere.

Solutii personalizate pentru clienti privati si afaceri, pe diferite inaltimi si culori.
Indiferent de complexitatea spatiului, sistemele noastre se adapteaza perfect diverselor tipuri de terase, verande sau altor tipuri de spatii, fie ca este vorba de locuinte private sau de spatii comerciale. Astfel, fiecare client beneficiaza de o solutie personalizata si eficienta pentru a transforma orice spatiu intr-unul protejat, confortabil si estetic.

Sistemele noastre sunt o combinatie intre design modern, functionalitate si durabilitate, oferind o solutie moderna pentru terase si spatii comerciale, asadar acestea sunt alegerea perfecta pentru cei care doresc sa adauge valoare si confort spatiilor lor.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura